Four days left.

Det är när man packar resväskan som man känner att det börjar närma sig, bara fyra dagar kvar! Det känns helt sjukt. På måndag bär det av! Klockan 17.15 lyfter planet. Vi kommer att mellanlanda i Amsterdam så vi är inte framme förrän runt 22.00.

Nej nu ska jag fortsätta packa här, kaos! Ville bara skriva ett litet inlägg för att få en start på våran grymma blogg.. ;)

Take care!
/Michelle


Kommentarer
Maggie

Jag gillar både färgerna och bilden på er två! Det känns skönt att rummet är ordnat och att ni fick eget badrum. Tv och vattenkokare är ju ett klart +. Det är ett premiumrum till standarspris så var rädda om det. Jag har bokat med en tjej i receptionen,Kim, och pratat betalning med själva managern.

Är detlätt att ta bort -an i våran i rubriken så blir jag glad om ni gör det men inne i texten är det ju en sorts talspråk och då kan det få vara kvar.Vi ses kanske i skolan på måndag innan ni far! Ha det bra! Maggie

2012-02-03 @ 16:12:18
Maggie

Äsch då! Första intrycket är ju så viktigt! Det ska vara stort S i ordet Skottland också! Sorry to be such a nagging person!Maggie again

2012-02-03 @ 16:15:07
Matilda

Fy vad skönt! Eget badrum är ju allt som behövs och vi är gladatjejor! Fixade headern nu, blev det bättre?

2012-02-03 @ 16:37:09
URL: http://nowashing.webblogg.se/
Maggie

Åh så skönt att ni lever! Jag hade börjat oroa mig lite. Ni får inte ha så där långa avbrott. Det är så kul att höra hur det går dag för dag. Hoppas du frisknar till fort nu Mathilda så du får leka med barnen. Jag hör av mig om jag tittar över till helgen eller efter. Många faktorer spelar in.

Ha det gott Maggie

2012-02-20 @ 15:24:28
Maggie

Skönt att höra att ni har det bra trots feber och snuva m m . Jag har haft kontakt med resebyrån igen. Senaste kontakten var annars i fredags. Nu hänger det på om vi hittar bra boende , iså fall sö kväll t o m onsdag eller torsdag. Det är tydligen någon festival på G i Edinburgh så många rum upptagna under helgen.Skickar sms till er om jag bokat i morgon så ni vet. Är inte fullt pigg därför lite velig. Ha det gott och njut av dagarna. Här är det "snorhalt" ute men ändå looooov! Maggie

2012-02-21 @ 23:11:01
Maggie

Hej tjejer!

Va trist att du Mathilda blev så sjuk. Det är ju på praktiken du ska vara och ha roligt.Jag har varit hängig också så jag vågar inte ge mig ut på flygresa även om det hade varit kul. Jag tvekade till kl14 idag men sen la jag ner.För kommande praktikperioder vill jag gärna att ni dokumenterar rummet och inredningen på förskolan om nu inte ni får avbilda barnen.

Rosi hjälper er vid hemresan har jag fattat bara ni springer snabbt i Amsterdam så ni inte missar sista biten hem. Säg till flygvärdinnan"We have a connection to Stockholm so could you please help us to find the proper gate"

Natti,natti nu så ses vi på bloggen igen kanske ett par gånger till. Kram Maggie

2012-02-24 @ 23:01:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0