GLASGOW.

Igår var vi med på en lektion på Collage. Vi diskuterade med eleverna om positiva och negativa uppförande bland barn, vad som orsakade det och vad man gjorde när det hände. En utav sakerna som orsade det negativa uppförande som de sa var när det regnade och man inte kunde gå ut. Ordspråket "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" existerar inte här. Det var dock det enda som vi tyckte var skumt, annars var det väldigt intressant!
Vi slutade redan vid 11, så vi tog bussen in till stan och gick till Primark. Vi råkade fastna där i några timmar innan vi tog bussen till Glasgow! Sedan dess har vi spenderat vår tid här i Glasgow hos min(Matilda) kusin.
Nu ska vi snart ner till stan (herreguuud de har typ 3 Primark här!!!! FEST) och ikväll ska vi hem till en svensk kille och en littauensk tjej och spela Risk för att sedan bege oss till en skottsk fest och dansa skottsk dans! Det kan bli väldigt intressant... Speciellt med tanke på att de har kilt på sig.. Vi har faktiskt inte sett många alls med kilt(bara Michelle som osmidigt knöt skorna och tittade under...)!

Utsikten ifrån herr kusins lägenhet! Jag klagar då inte. Precis bakom oss ligger gågatan. Klagar ännu mindre!

Vi är snygga också!

//Matilda och Michelle


Kommentarer
Gustav

Låter finfint syster! Hälsa kusin Sebbe också :)

2012-02-11 @ 17:45:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0