The juniors.

Idag har varit vår tredje hela arbetsdag. Både igår och idag har vi fått vara med  "the juniors", det är barnen som är lite äldre (mellan 2-5 ungefär). Matilda är med dem yngre juniorerna och jag är med dem äldre juniorerna. Dem delar dock på en stor avdelning så vi ses rätt ofta i i rummet. Trivs mycket bättre på den här avdelningen än hos "the toddlers". Mest för att det är lättare att kommunicera med barnen där och för att dem är mer "intresserade" och ställer många frågor till oss. Det är riktigt kul! Ibland kan det kännas lite svårt att prata engelska med barnen, men för det mesta så funkar det utmärkt! även om engelskan är lite halvkrasslig så förstår barnen vad man säger.

Det är så otroligt många skillnader på the nursery här och på förskolor i Sverige. Är fortfarande chockerad över att barnen borstar tänderna efter lunchen. Det känns väldigt konstigt, men kan ju inte säga att det är något dåligt heller.

Har inte riktigt vågat fråga än om vi får ta bilder på alla avdelningar så ni kan se hur det ser ut, men ska försöka ta tag i det någon dag den här veckan.

Vi går från klockan 9-17 varje dag. Även om vi har en helt okej sovmorgon så känns dagarna väldigt långa (men roliga!). Llärarna äter inte samtidigt som barnen utan äter efteråt, så vi äter inte förrän klockan 13, vilket känns väldigt sent - man känner hur magen kurrar vid 12 tiden!)

Annars trivs jag jättebra och jag känner redan efter tre dagar på praktiken att det kommer vara svårt att lämna det här stället.

Nej nu ska vi röra oss mot hostlet (sitter på donken och bloggar, gratis wifi!), uppdaterar mer sen! Take care!  

Bjuder på en bild, alltid seriösa tjejer..


//Michelle


Kommentarer
Kalle

Händer det inget i Skottland?

Blev det en ny resa till Glaskow?

2012-02-19 @ 18:45:13
URL: http://sven@svensson.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0